Logotyp

Brunnens Förskola

På Förskolan Brunnen arbetar 2019 förskollärarna Lena Engström och Erika Svensson, barnskötarna Pia Naga, Jeanette Andersson, Jacob Wetterling.

Förskolan består av en avdelning som heter Brunnen. Här jobbar 5 pedagoger helhjärtat med ett stort genuint intresse för barn. Höstterminen 2019 är det 23 barn inskrivna hos oss. Förskolan delar byggnad med skolan som har årskurserna F-5. Detta medför att övergången till förskoleklassen blir naturlig, trygg och smidig. I vår närhet har vi tillgång till natur, strövområden samt lekpark i området.

På Förskolan Brunnen ger vi barnen möjlighet att bli kommunikativa och självständiga i samspel med andra.

Vi arbetar enligt skollagen Lpfö 18. Vi har även valt ut tre begrepp som våra ledord – Språk, Självständighet, Samspel och natur.

Som tema har vi valt att arbeta med språk och värdegrund och naturen med de äldre barnen.

De yngre barnen har språket som huvudtema, vi arbetar även med motoriska övningar.

Genom olika former av pedagogisk dokumentation ger vi barnen och även deras vårdnadshavare inflytande och delaktighet i vår verksamhet.

Webbredaktör: Susanne Stridhammar | Susanne.Stridhammar@nybro.se | Id: inlägg: 61 - kategori: 8

Klass F-2

I klass F-3 finns 21 elever från Förskoleklass till klass 3.

Om fritis

Våra huvudmål är: Trygghet, trivsel och glädje.