Logotyp

Brunnens Förskola

På Förskolan Brunnen arbetar 2021-2022 förskollärarna Päivi Krigsman, Anja Hauguth och Erika Svensson, barnskötarna Pia Naga och Jeanette Andersson,

Förskolan består av en avdelning som heter Brunnen. Här jobbar 5 pedagoger helhjärtat med ett stort genuint intresse för barn. Höstterminen 2021 är det 18 barn inskrivna hos oss. Förskolan delar byggnad med skolan som har årskurserna F-5. Detta medför att övergången till förskoleklassen blir naturlig, trygg och smidig. I vår närhet har vi tillgång till natur, strövområden samt lekpark i området.

På Förskolan Brunnen ger vi barnen möjlighet att bli kommunikativa och självständiga i samspel med andra.

Vi arbetar enligt skollagen Lpfö 18. Vi har även valt ut tre begrepp som våra ledord – Språk, Självständighet, Samspel och natur.

Genom olika former av pedagogisk dokumentation ger vi barnen och även deras vårdnadshavare inflytande och delaktighet i vår verksamhet.

Webbredaktör: Susanne Stridhammar | Susanne.Stridhammar@nybro.se | Id: inlägg: 61 - kategori: 8

Avslutning 2020

Sommaravslutningen blev lite annorlunda i år men väldigt fin i alla fall. Vi samlades på skolgården och sjöng några sånger.

Klass F-3

I klass F-3 finns 21 elever från Förskoleklass till klass 3.

Om fritis

Våra huvudmål är: Trygghet, trivsel och glädje.