Logotyp

Klass F-2

I klass F-2 finns 22 elever från Förskoleklass till klass 2.

I F-klassen är det 7 elever, i klass 1 är det 7 elever och i klass 2 är det 8 elever.

De jobbar individualiserat i olika grupperingar. Klasslärare för klass 1-2 är Susanne Stridhammar, en lärare som är van att jobba i åldersblandade grupper. Susanne är utbildad lågstadielärare och har full behörighet att jobba i klass 1-3. Mikael Brasch är grundskollärare F-6 och ansvarar för Förskoleklassen. Dessutom jobbar speciallärare Elice Widén i klassen., Jennie Karlsson. har idrott, Håkan Jonasson har musik, Jenny Jansson Pernbert har textilslöjd och Percy Linder har träslöjd.

Webbredaktör: Susanne Stridhammar | Susanne.Stridhammar@nybro.se | Id: inlägg: 45 - kategori: 8

Klass F-2

I klass F-3 finns 21 elever från Förskoleklass till klass 3.

Om fritis

Våra huvudmål är: Trygghet, trivsel och glädje.