Logotyp

Klass F-3

I klass 1-3 finns 22 elever från Förskoleklass till klass 3.

I F-klassen är det 6 elever, i klass 1 är det 4 elever, i klass 2 är det 6 elever och i klass 3 är det 6 elever.

Vi jobbar individualiserat i olika grupperingar. Klasslärare för klass 1-3 är Susanne Stridhammar, en lärare som är van att jobba i åldersblandade grupper. Susanne är utbildad lågstadielärare och har full behörighet att jobba i klass 1-3. Mikael Brasch är grundskollärare F-6 och ansvarar för Förskoleklassen. Jennie Karlsson. har idrott och specialundervisning. Håkan Jonasson har musik, I årskurs 3 har man slöjd på Hanemålaskolan och Kerstin Ström har textilslöjden och Leif Kindberg har har trä- och metallslöjden.

Webbredaktör: Susanne Stridhammar | Susanne.Stridhammar@nybro.se | Id: inlägg: 45 - kategori: 8

Avslutning 2020

Sommaravslutningen blev lite annorlunda i år men väldigt fin i alla fall. Vi samlades på skolgården och sjöng några sånger.

Klass F-3

I klass F-3 finns 21 elever från Förskoleklass till klass 3.

Om fritis

Våra huvudmål är: Trygghet, trivsel och glädje.